АРХІЄПИСКОП АФАНАСІЙ ЗВЕРШИВ ВЕЧІРНЄ БОГОСЛУЖІННЯ У ХРАМІ УСПІННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ СЕЛА МИРНЕ

АРХІЄПИСКОП АФАНАСІЙ ЗВЕРШИВ ВЕЧІРНЄ БОГОСЛУЖІННЯ У ХРАМІ УСПІННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ СЕЛА МИРНЕ
На передодні 4-ї неділі після П'ятидесятниці, 1 липня 2023 року, коли свята Церква вшановує пам'ять святого апостола Юди брата Господнього, Преосвященний Афанасій, архієпископ Одеський і Балтський звершив Вечірнє Богослужіння у храмі Успіння Пресвятої Богородиці села Мирне, Одеського району.
Владиці Афанасію співслужили: настоятель храму, благочинний Біляївського району протоієрей Василь Єдин, члени єпархіальної ради Одеської єпархії, клірики Біляївського благочиння, запрошене дудовенство.
На прикінці Богослужіння архипастир благословив вірян освяченим єлеєм та виголосив проповідь про важливість духовного та соціального служіння Церкви і духовенства.
Після служби Владика Афанасій від себе особисто та від духовенства єпархії привітав настоятеля храму отця Василя Єдина із Днем народження та ювілеєм і побажав йому довгих років служіння на ниві Христовій.
Також до привітань приєдналися віряни і гості храму серед яких був заступник голови Одеської обласної ради пан Олег Радковський, депутат місцевої ради Біляївської територіальної громади пан Сергй Білюк, Народна артистка України пані Віра Ровенко.
В свою чергу отець-настоятель подякував Архипастирю та всім присутнім за спільну молитву і привітання.
Pоздрукувати матеріал