АРХІЄПИСКОП АФАНАСІЙ СПІВСЛУЖИВ АРХІЄПИСКОПУ ДНІПРОВСЬКОМУ І СІЧЕСЛАВСЬКОМУ СЕМЕОНУ

АРХІЄПИСКОП АФАНАСІЙ СПІВСЛУЖИВ АРХІЄПИСКОПУ ДНІПРОВСЬКОМУ І СІЧЕСЛАВСЬКОМУ СЕМЕОНУ
18 червня 2023 р., у неділю Всіх святих землі Української та день пам’яті новомучеників і сповідників, які постраждали за Христа і православну віру в Україні у ХХ столітті, Архієпископ Одеський і Балтський Афанасій співслужив Керуючому Дніпропетровською єпархією Високопреосвященному Симеон (Зінкевич) за Божественною Літургією свт. Івана Золотоустого у центральному єпархіальному храмі на честь ікони Пресвятої Богородиці «Несподівана Радість».
Під час відправи були піднесені молитовні прохання за українських воїнів, владу та увесь побожний народ наш. Також виголошено молитву за перемогу України над агресором.
Наприкінці богослужіння Владика Симеон виголосив повчальне слово проповіді та привітав усіх присутніх з днем пам’яті усіх українських святих. Також Архієпископ Січеславський подякував за спільну молитву давньому другу єпархії Владиці Афанасію.
У свою чергу Архієпископ Афанасій подякував Владиці Симеону за постійну братську підтримку, а також привітав з днем батька усіх, хто носить це почесне звання.
Pоздрукувати матеріал